Държавата не се ръководи с хаштагове, а с членове и

...
 
Държавата не се ръководи с хаштагове, а с членове и
Коментари Харесай

Министерски съвет отпуска 800 млн. лв. заем на Булгаргаз

 

Държавата не се управлява с хаштагове, а с членове и алинеи, с изрядни и професионално готови юридчески документи. Недопустимо е да се слага под подозрение волята на България за присъединение към Организацията за икономическо сътрудничество и раз, още повече това да се прави за предизборна приложимост. Това сподели преиерът Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. преди постоянното съвещание на Министерски съвет. 

Седмица по-късно мога да прибавя още една свършена задача от спешния щаб в енергетиката. Освен че търси бързи и ефикасни решения за доставките на природен газ, кризистният щаб ще има за задача да възвърне сихронът сред институциите. Министерство на енергетиката в цялостно съдействие с Министерство на финансите изготвиха проект за финансово излекуване на " Булгаргаз " като на днешното съвещание ще разгледаме и приемем постановлението за слагане на заем от 800 млн. лева на " Булграгаз ". Както и изискванията на Министерски съвет, при които сдружението ще възвърне тази сума, означи Донев. 

По думите му решението е от изключителна значимост, тъй като заемът ще стабилизира финансовото положение на " Булгаргаз " и ще подсигурява сигурността на доставките на природен газ за идния отоплителен сезон. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР